Skopje, Macedonia
info@cosmos.mk
+389 78 399 873

За нас

КОСМОС ГРУП

КОСМОС ГРУП е генерален застапник за Македонија на РЕДИСТ ПРОФЕСИОНАЛ, РЕД ОНЕ USA и АЦ КЛАС брендови кои се најраспространети низ светот, со Германска поточно Европска лиценца за квалитет!!!

Производи на кој никој не може да им остане рамнодушен!

 

 

X