899 ден

РЕДИСТ КЕРАТИНСКО МАСЛО 100 мл.

Опис

Продира брзо во влакната на косата и ги реструктуира. Ќе се погрижи да и даде на вашата коса мазен,вибрантен и сјаен изглед. Кератинот е направен од кератински молекули , кои се едни од клучните протеини кои ја формираат косата ,а се поврзани со сулфурни мостови. Хемиските процеси и надворешните влијанија предизвикуваат штета ,кршејќи ги сулфурните мостови кои ги поврзуваат влакната. За да се поправи оваа штета и косата да ја врати здравата структура ,потребно е да се внесе Кератин во неа. Кератинот ќе и помогне на вашата коса во најбрзо време да добие сјаен изглед и здрава структура. Со реструктуирање на оштетениот кератински слој ,превентивно се спречува појава на распукани врвови на косата.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “РЕДИСТ КЕРАТИНСКО МАСЛО”