699 ден

РЕДИСТ ХИДРОГЕН 5000МЛ

3%,6%, 9% И 12%

Категории: , ,

Опис

Само за професионална употреба. Хидроген кој ја има доволната количина на кислород потребна за да можат пигментите од фарбата за коса да се трансферираат на косата. Хидрогенот на Редист содржи стабилен состав на водород пероксид потребен за добивање на посакуваната боја на коса и квалитетно фарбање.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “РЕДИСТ ХИДРОГЕН”