250 ден

РЕД ОНЕ БЕРБЕРСКИ ЛЕНТИ ЗА ОКОЛУ ВРАТ

Опис

Интегрален додаток за секаква фризерска работа ( шишање, фарбање итн.) Лентата се оптегнува околу вратот и удобно се адаптира.Ја штити кожата на клиентите од навлегување на боја,вода, коса и други препарати под наметката.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “РЕД ОНЕ БЕРБЕРСКИ ЛЕНТИ ЗА ОКОЛУ ВРАТ”