1,099 ден

РЕД ОНЕ ФИБЕР ДОБИВАЧ НА КОСА ФИБЕР ВЛАКНА 12гр + ФИКСАТОР СПРЕЈ 100мл.

Опис

Со нанесување на фибер влакната и овозможувате на вашата коса да делува погусто и природно и со поголем волумен. По нанесувањето на фибер влакната се нанесува спреј-фиксаторот кој ги прави отпорни на дожд, пот и ветер. Се отстрануваат со миење на косата со шампон.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “РЕД ОНЕ ФИБЕР ДОБИВАЧ НА КОСА ФИБЕР ВЛАКНА + ФИКСАТОР СПРЕЈ”